Loader

Betalingen

Verpas biedt in principe twee betalingsvarianten:
  • Vooraf betalen: U rekent uw bestelling direct af in het bestelproces middels de in de webshop aangeboden betaalmogelijkheden, zoals IDEAL, PayPal, Bankcontact, Creditcard, Giropay of vooruitbetaling/bankoverschrijving. Bij de betaalmogelijkheid vooruitbetaling/Bankoverschrijving duurt het in de regel een aantal werkdagen voordat de betaling verwerkt is door het betaalplatform. Pas als de betaling als succesvol wordt aangemerkt door het betaalplatform wordt uw order in behandeling genomen.
  • Paypal  IBAN  Maestro  mastercard  Visa  iDeal  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Giropay  Sofort banking

  • Achteraf betalen: u ontvangt kort nadat uw order ons magazijn verlaten heeft de factuur. Deze factuur dient betaald te worden binnen de op de factuur aangegeven betaaltermijn. Standaard hanteren wij 30 dagen netto na factuurdatum. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden.

Veilig bestellen & betalen
Onze webshop maakt gebruik van een HTTPS protocol, met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Hierdoor is de internetverbinding met onze website beveiligd en afgeschermd voor onbevoegden. Daarnaast worden de online betalingen verwerkt door het betaalplatform van Multisafepay, dat voldoet aan het hoogste veiligheidseisen voor online betaling.

Factuur
Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u kort daarna per mail een factuur in een Pdf-bestand. Op de factuur is aangegeven op welke wijze de factuur reeds voldaan is of welke betaaltermijn van toepassing is indien gekozen is voor betaling achteraf.

Paypal  IBAN  Maestro  mastercard  Visa  American Express  iDeal  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Giropay  Sofort banking  Verzending net DPD