Loader

CPU houders - diverse modellen

CPU houders - diverse modellen
Productinformatie

Computerkasten, ook CPU's genoemd, zijn vaak niet wenselijk op het bureau of op de grond. Vandaar dat CPU houders een onmisbare oplossing zijn voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.

Voor de vele maten CPU kasten heeft Verpas het passende antwoord én in diverse kleuren. Of het nu gaat om miditowers, minitowers, desktops of thin-clients, de passende houder is meestal voorhanden. Bovendien zijn de houders eenvoudig onder bureau of werkblad te monteren, waarna de CPU met een minimale inspanning eenvoudig kan worden ingeklemd.

CPU houders zijn bijzonder praktisch onder een zit-sta bureau, immers is de kast altijd ergonomisch binnen handbereik en kunnen kabels netjes naar monitoren en randapparatuur worden geleid. En de lengtevariatie van kabels wordt tot het minimum beperkt, waardoor de standaard kabels vaak voldoen en de kans op storingen sterk reduceert.

Paypal  IBAN  Maestro  mastercard  Visa  American Express  iDeal  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Giropay  Sofort banking  Verzending net DPD