Loader

Draadloos opladen

Draadloos opladen
Productinformatie

Smartphone of tablet opladen, maar de laadkabel en/of lader vergeten? Dat is knap lastig. Om over rondslingerende en in de knoop geraakte kabels nog maar te zwijgen. Met een draadloos oplaadstation behoren dit soort problemen tot de verleden tijd.

Draadloos opladen met QI

Qi is de internationale standaard voor draadloos opladen. Het werkt simpel gezegd op inductiespanning (elektromagnetisch veld) die door een spoel in jouw telefoon wordt omgezet in laadspanning voor de accu. Inmiddels ondersteunt de mainstream aan merken deze manier van opladen.

Qi draadloze oplader ingebouwd

Verpas levert diverse modellen QI opladers. Enkele modellen leg je simpelweg op het werkblad en andere modellen worden weggewerkt in bestaande (retrofit) of nog te boren kabeldoorvoergaten van Ø60 of Ø80mm. De draadloze oplader van QInside kan zelfs volledig onzichtbaar in een blad worden weggewerkt.

Met onze draadloze opladers kan ieder bureau, werkblad, tafelblad of balie over een vast oplaadpunt beschikken. Ideaal voor gebruikt binnen kantoortuinen en flexwerkplekken, maar er zijn er ook toepassingen te bedenken binnen o.a. de horeca, scholen enz.

Paypal  IBAN  Maestro  mastercard  Visa  American Express  iDeal  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Giropay  Sofort banking  Verzending net DPD