Loader

A Omsteekdoppen

Productinformatie

Omsteekdoppen, ook wel bekend als omslagdoppen, stoelpootdoppen of omdoppen, worden over een buisuiteinde gemonteerd. De meest bekende toepassing van dit type dop is het gebruik als meubeldop. Met name bij stoelpoten en tafelpoten als bescherming tegen slijtage of krassen op de vloer. Dat maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buiten meubilair.

Meer weten over omsteekdoppen, klik hier!

Welke omsteekdoppen zijn leverbaar?

Omsteekdoppen zijn leverbaar in verschillende vormen, zoals rechthoekig, rond, vierkant, ellips, ovaal en vormdoppen. Naast deze basisvormen zijn er ook nog andere variaties mogelijk, zoals een schuine bodem, een vergrote of juist bolle basis.

De doppen onderscheiden zich niet alleen qua vorm, maar ook op het gebied van materiaal. Doorgaans is de grondstof PVC of PE. In PVC is ook nog een weke variant leverbaar die wat rubberachtig is, dit type omsteekdoppen wordt dompeldoppen genoemd. Daarnaast omvat het assortiment ook enkele rubber doppen.

Bij sommige doppen is het mogelijk om een andere kleur te verkrijgen dan standaard zwart. Kortom, er is altijd wel een passende dop beschikbaar. Bent u meer op zoek naar doppen die in een buis verwerkt moeten worden? Dan zijn wellicht onze insteekdoppen meer iets voor u.

Functies en toepassingsplekken voor omsteekdoppen

Met een omslagdop voorkomt u niet alleen slijtage aan uw stoelpoten, maar houdt u ook uw ondergrond krasvrij. Dat zijn twee functies in één! Maar dat is nog niet alles. Zo is de kunststof dop ook nog eens bestand tegen vocht. Dat maakt het dus ook mogelijk om ze naast binnen ook buiten te gebruiken.

Dus ideaal onder tafelpoten of meubilair dat thuis, op kantoor, openbare plekken of in de horeca staat. Naast al de hierboven benoemde functies, is het ook mogelijk om ze als sierkap, eindkap of ter afwerking van het zichtwerk bij buisconstructies te gebruiken.

Verkrijgbaar voor iedereen!

Bij Verpas is het mogelijk om omsteekdoppen in ieder gewenst aantal af te nemen. Dat maakt ons uitermate geschikt voor zowel kleingebruiker, MKB of grote onderneming. Met een ruime voorraad en snelle levering kunt u vaak al de éérstvolgende werkdag genieten van uw bestelling. Benieuwd naar wat we nog meer allemaal kunnen? Of heeft u toch deskundig advies nodig over uw situatie, neem dan contact met ons op.

Paypal  IBAN  Maestro  mastercard  Visa  American Express  iDeal  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Bancontact  Giropay  Sofort banking  Verzending net DPD